Onze projecten

Afbeelding Framefit

Framefit

Framefit is een webapplicatie die de beste eigenschappen van een goede verkoper combineert met de kracht van digitaal. Op basis van persoonlijke vragen krijg je een persoonlijk advies. Een duidelijke beste keus voor jou met een transparante toelichting waarom deze mountainbike het beste bij jou past. Voor Framefit zijn wij de technische partner die de volledige technische management doet.

Afbeelding Can’t Wait To Learn (Warchild)

Can’t Wait To Learn (Warchild)

Voor een “educational game” geschreven in Unity / C#, zijn wij ingezet voor de ontwikkeling van de software en architectuur. Dit hield in dat wij de verantwoordelijkheid droegen voor de beslissingen omtrent de architectuur van het spel, de kwaliteit van de code en de aansturing van het team. Ook is er een component geschreven voor het herkennen van Arabisch handschrift in Java / Android SDK en een management portal ontwikkeld in Python Django i.c.m. AngularJS.

Afbeelding Cashbackplaza

Cashbackplaza

Wij hebben meeontwikkeld aan CashbackPlaza, een platform dat het mogelijk maakt om geld terug te krijgen en te sparen bij aankopen die men doet bij webwinkels. Ons bedrijf was onder andere verantwoordelijk voor het opzetten van de microservicearchitectuur, de deployment op Google Cloud en ook programmeerwerk in Symfony 4 en VueJs.

Afbeelding Marry Me Halal

Marry Me Halal

Marry Me Halal is een app voor het vinden van een partner binnen de Islamitische gemeenschap. Er zit een matching algorithme achter en een chatfunctie. Deze app is volledig ontworpen en ontwikkeld.