Software met impact

Wij creëren een solide fundament voor jouw tech startup

Volledige ondersteuning waar het telt

Wij zijn er voor technische- én non-technische founders 

In een wereld waar software de ruggengraat vormt van elke succesvolle startup, erkennen wij het belang van toegankelijke en krachtige technologische ondersteuning voor alle founders, ongeacht hun technische achtergrond. Onze missie is om zowel technische als non-technische founders te voorzien van de gereedschappen, kennis en expertise die nodig zijn om hun visie tot leven te brengen. Door een brug te slaan tussen complexe technologie en zakelijke innovatie, bieden we een naadloze, begrijpelijke en effectieve softwareontwikkelingservaring. Dit stelt elke oprichter in staat om te focussen op wat ze het beste doen: het leiden van hun bedrijf naar impactvolle groei.

De perfecte “stack” voor jouw startup

Wij gebruiken bewezen open-source technologieën zonder lock-in

Bij ons krijg je een kant-en-klare technologische ‘stack’ die speciaal is samengesteld om aan de behoeften van jouw startup te voldoen. Ongeacht het abonnement, bieden we toegang tot een suite van essentiële tools en diensten, ontworpen om je productontwikkeling te versnellen en te vereenvoudigen. Deze alles-in-één oplossing stelt je in staat om je volledig te concentreren op het groeien van je bedrijf en het maken van impact.

Een heel team voor de prijs van één programmeur

Ons unieke abonnement biedt startups de essentiële bouwstenen voor succes door een compleet, multidisciplinair team beschikbaar te stellen. Dit team bestaat uit ervaren ontwikkelaars, QA-experts, een parttime product-CTO, en een projectmanager. Ons model is specifiek ontworpen om startups te ondersteunen van het initiële idee tot aan serie A, B, C financieringsronden en verder, met als doel een MVP binnen 3-6 maanden te realiseren en product-marktfit binnen 9 maanden te bereiken. Wij geloven in het bouwen van een partnerschap boven een traditioneel klant-leverancier model, waarbij we een kant-en-klare technologische ‘stack’ bieden die perfect aansluit bij de behoeften van jouw startup. Onze aanpak benadrukt het belang van het juiste team en de technische fit voor het succes van je onderneming, waardoor je toegang krijgt tot een volledig team voor de prijs van één programmeur. Dit zorgt voor maximale efficiëntie, diversiteit en inclusiviteit in het ontwikkelproces, en legt de basis voor duurzame groei en innovatie.

Onze diensten

Web apps

Ontwerp en ontwikkeling van responsieve, gebruiksvriendelijke webapplicaties op maat, geoptimaliseerd voor alle apparaten en platforms.

Webshops

Creëer unieke online winkelervaringen met op maat gemaakte e-commerce oplossingen, inclusief geavanceerde winkelwagenfunctionaliteiten en betalingsintegraties.

Platforms

Bouw van krachtige, schaalbare online platforms die gemeenschappen verbinden, processen stroomlijnen en gebruikersengagement stimuleren.

iOS & Android Apps

Ontwikkeling van native en cross-platform mobiele apps voor iOS en Android, ontworpen om te boeien en te presteren op alle apparaten.

Van PoC naar MVP in 3-6 maanden

Transformeer je Proof of Concept (PoC) in slechts 3-6 maanden naar een marktklaar Minimum Viable Product (MVP). Ons gestroomlijnde ontwikkelingsproces verzekert een snelle, efficiënte overgang van idee naar implementatie, met focus op kernfunctionaliteiten die essentieel zijn voor je succes.

Wat onze klanten zeggen