Python - Archieven

Nowaiter

Niet gecategoriseerd
Voor Nowaiter heeft Wise Minds een multi-tenant backoffice ontwikkeld waar elk restaurant een eigen omgeving heeft. Elk restaurant kan zo een eigen menu aan zijn klanten aanbieden die door middel van een QR-code hun bestellingen zo kunnen plaatsen. Ook is de communicatie met de API van de bonprinters door ons team ontwikkeld.

Framefit

Niet gecategoriseerd
Framefit is een webapplicatie die de beste eigenschappen van een goede verkoper combineert met de kracht van digitaal. Op basis van persoonlijke vragen krijg je een persoonlijk advies. Een duidelijke beste keus voor jou met een transparante toelichting waarom deze mountainbike het beste bij jou past. Voor Framefit zijn wij de technische partner die de volledige technische management doet.

Can’t Wait To Learn

Niet gecategoriseerd
Voor een “educational game” geschreven in Unity / C#, zijn wij ingezet voor de ontwikkeling van de software en architectuur. Dit hield in dat wij de verantwoordelijkheid droegen voor de beslissingen omtrent de architectuur van het spel, de kwaliteit van de code en de aansturing van het team. Ook is er een component geschreven voor het herkennen van Arabisch handschrift in Java / Android SDK en een management portal ontwikkeld in Python Django i.c.m. AngularJS.