Wij ontwikkelen software met (maatschappelijke) impact

Van overleven naar zingeven

Samen werken aan impact op de lange termijn

Wij willen dat goede software beschikbaar is voor tech bedrijven die sociale impact willen maken. Bedrijven die in een pre-seed fase zitten, een start up zijn of een scale up. Bedrijven waarbij software het fundament is en essentieel om te kunnen groeien. Wij willen niet dat door technische uitdagingen een briljant idee sneuvelt. Daarom zijn wij er.

Wiseminds academy

Internationale kansengelijkheid

Werven & trainen

Bij Wise Minds Academy specialiseren we ons in het werven en trainen van toekomstige leiders in tech. We zetten in op intensieve programma's die niet alleen de technische vaardigheden aanscherpen, maar ook de soft skills die essentieel zijn voor succes in de dynamische wereld van startups.

Plaatsen

Na afronding van onze programma's zorgen we ervoor dat onze afgestudeerden direct worden geplaatst bij innovatieve bedrijven. Ons doel is om een perfecte match te creëren tussen de unieke vaardigheden van onze talenten en de specifieke behoeften van startups die klaar zijn om te groeien.

Hét gezicht achter onze product owners

Bij Wise Minds vormen onze product owners de ruggengraat van technologische innovatie en leiderschap, functionerend als de facto product CTO's. Ze bezitten niet alleen een grondige kennis van projectmanagement en productontwikkeling, maar zijn ook strategische denkers met een visionaire blik op technologische vooruitgang.

Onze product owners zijn uitgerust met de vaardigheden om diepgaande technische roadmaps te ontwikkelen, toezicht te houden op de productlevenscyclus, en te zorgen voor afstemming tussen bedrijfsdoelstellingen en technologische mogelijkheden. Ze fungeren als cruciale schakels die niet alleen de technische visie vormgeven, maar ook inspireren en richting geven aan hun teams om grensverleggende producten te leveren die marktverwachtingen overtreffen.

Waarom Mohamed van Wise Minds altijd voor het maximale gaat

Heb je een project?

Let’s talk