Een app laten maken voor Android en iOS

Wij hebben een ervaren team dat honderden ideeën heeft omgezet tot werkelijkheid. We begrijpen techniek en denken graag mee over verschillende mogelijke oplossingen.

Je dienst altijd en overal bereikbaar

Wees binnen handbereik. Men kijkt al gemiddeld 3 uur per dag op de telefoon

Verstuur notificaties om gebruikers op de hoogte te houden

Verhoog de merkbeleving en loyaliteit naar je product of dienst.

Laat je begeleiden door experts

Wise Minds is de strategische partner van bedrijven. We hebben natuurlijk de experts in huis die je kunnen helpen met het app ontwikkelen, maar die je ook in het gehele proces begeleiden. We nemen je mee van idee tot publicatie in een unieke Wise Minds experience. Ook na de publicatie blijven we meedenken en ervaringen met je delen. Waar andere bedrijven stoppen, gaan wij door!

Android of iOs app ontwikkelen

Een app laten maken voor iOs en Android

Er zijn verschillende manieren om een app te ontwikkelen. Men kan voor iOs apart een app laten maken (met behulp van object-c of swift) en een apart voor Android (met behulp van Java en Android SDK). Ook bestaan er native apps. Dat zijn mobiele apps die 100% gebruikmaken van componenten van de software van de telefoon. Native apps leveren daarom de beste ervaring op voor de gebruikers. Naast native apps hebben we ook web apps. Dat zijn eigenlijk websites die als app functioneren omdat ze op de mobiel via een onzichtbare browser worden benaderd. Als laatste hebben we de hybride apps. Dit zijn apps die voor een deel gebruikmaken van native functionaliteiten en voor een deel via de web werken.

Gelukkig zijn er ook methodes om een app direct voor beide platformen te laten ontwikkelen. Een van de best werkende methodes om dit voor elkaar te krijgen is het gebruikmaken van ReactNative. Met ReactNative lanceer je een app voor beide platformen die ook nog eens native is! Je kunt het waarschijnlijk wel raden: bij Wise Minds gebruiken we vaak ReactNative om onze apps te lanceren.

App laten maken van je website of webshop

Voor de meeste apps is het nodig om op een server gegevens bij te houden en berekeningen te doen. De app moet daarvoor een connectie maken met een API. Zo noemen we de communicatielaag tussen de mobiele app en de server. Soms bestaat er al een API die direct gebruikt kan worden wanneer de app moet worden ontwikkeld. Denk bijvoorbeeld aan een situatie waarbij de app direct aangesloten moet worden op een WordPress website. WordPress heeft een API beschikbaar.
Indien er nog geen API beschikbaar is, kunnen we deze bij Wise Minds ontwikkelen. Meestal gebruiken we daarvoor frameworks als Laravel (PHP) of Flask (python). Ook als er al een website is zonder API, kunnen we een maatwerk API schrijven om deze te koppelen met een app. We zullen je altijd naar jouw situatie adviseren wat de beste en meest kostenefficiënte route is die we samen kunnen bewandelen.

Plan meteen een vrijblijvend gesprek in

Misschien ben je nog aan het oriënteren over het laten maken van je eigen app of ben je juist in een vergaande fase en wordt er aan de app ontwikkeld. In alle gevallen is het handig om een even een vrijblijvend gesprek te hebben met een expert. Dat kun je hieronder inplannen.