Software ontwikkelen, daar draait het om bij Wise Minds Academy

Wise Minds Academy is een bedrijf dat zich specialiseert in het software ontwikkelen voor o.a. platforms en mobiele applicaties. Wij hebben een divers team aan IT-experts en software ontwikkelaars die zich specialiseren in het front-end of back-end werk. Ook hebben wij in het team DevOps en architecten die zich graag verdiepen in de architectuur en de implementatie ervan.

Een community voor software ontwikkelen

Naast het ontwikkelen van software proberen wij bij Wise Minds Academy een community te creëren waar ontwikkelaars zich thuis voelen en waar het niet per se gaat om jouw uitmuntende soft skills. Bij ons mag je altijd jouw nerdy zelf meenemen naar kantoor en dat waarderen we!

Professionele begeleiding bij projecten

Omdat wij in het team mensen met jarenlange ervaring hebben op het gebied van software ontwikkelen en IT-projecten in het algemeen, kunnen we bij een eerste gesprek vaak al een aantal mogelijke technische oplossingsrichtingen meegeven. Veel van onze klanten vinden dat heel erg fijn en het helpt om inzicht te krijgen in wat de mogelijkheden zijn voor het project.

Kortom, software ontwikkelen is waar het bij Wise Minds Academy om draait.