Wise Minds is een bedrijf dat zich specialiseert in alles rondom het software ontwikkelen van o.a. platforms, webshops en mobiele applicaties. Zo hebben we een divers team aan software ontwikkelaars die gespecialiseerd zijn in front-end ontwikkeling of back-end ontwikkeling. Ook hebben wij in het team DevOps en architecten die zich graag verdiepen in de architectuur en de implementatie ervan.

Software ontwikkelen

Een community voor software ontwikkelen

Naast het ontwikkelen van software proberen wij bij Wise Minds een community te creëren waar ontwikkelaars zich thuis voelen. Bij ons mag je altijd jouw nerdy zelf meenemen naar kantoor en dat waarderen we!

Professionele strategiebepaling

Professionele begeleiding bij projecten

Omdat wij in het team mensen met jarenlange ervaring hebben op het gebied van software ontwikkeling en IT-projecten in het algemeen, kunnen we bij het eerste gesprek vaak al een aantal mogelijke technische oplossingsrichtingen meegeven. Veel van onze klanten vinden dat heel erg fijn en het helpt om inzicht te krijgen in wat de mogelijkheden zijn voor het project. Zo’n eerste kennismakingsgesprek kun je vrijblijvend inplannen.

Ook zijn we officiële PrestaShop partner

Prestashop partner Wise Minds

Kortom, bij Wise Minds verzorgen we alles wat voor het ontwikkelen van software nodig is.